myasto-za-vseki 8 3 6 5 1

Училище за родители

Нашите тренинг модули дават възможност да открием смисъла на нещата, които ни се случват, като предлагат информация, която би ни помогнала да намерим друга, различна гледна точка.Понякога това, което ни трябва е да внесем нов смисъл в действията ни и тези на другите.

Тренинг модули

Няколко метода за това как да комуникираме по-лесно и спокойно с околните. Как да се научим да отстоянваме себе си, без да засегнем другия.

 

 

ЗА: всеки човек, който е достатъчно любопитен и отворен към нова гледа точка в комуникацията си с хората. Всеки, който е открил, че понякога се чувства объркан и безсилен в опитите си да бъде разбран. Как спорим и как отстояваме мнението си. Как да говорим по-спокойно и уверено – ключът към това, да бъдем разбрани.

Мъжът и жената – как Той + Тя = Ние. Как да се се справим с дребните кавги, които ни карат да се отчуждаваме и разделяме.

 

 

ЗА: всеки човек, който иска да научи повече за това какви са трудностите между половинките и защо въпреки, че обичаме и държим на човека до нас си казваме „немога повече, незнам какво да направя”, „защо той/тя не ме разбира”, „защо не го/я интересува”.

Бебето от 0 до 12 месеца Или Как да помогнем за правилното емоционално, интлектуално и когнитивно развитие.

 

ЗА: Всички съвременни родители, които знаят колко важно е да познават вътрешния свят на тяхното бебе, и че това е ключът към разбирането на неговите нужди и неговото спокойствие. Вие искате ли да раберете как то вижда вас…?

Как да партнираме на детето в опознаването на света.

 

 

ЗА: Всички родители, които са любопитни към това как тяхното дете се учи да приема света около него и как те да откликнат адекватно на неговото развитие. За всеки, който иска да научи от какво се страхува неговото дете в определени възрасти и как да се научим да успокояваме детето си, без да го правим зависимо от нас…или от друго.