myasto-za-vseki 8 3 6 5 1

Бебето се превръща в дете – или как да партнираме на детето в опознаването на света.

Ето, че Вашето бебе вече е проходило и говори толкова много. А любопитството му нараства с всеки изминал ден и въпросите му стават все повече и повече. Вашето откликване, за да опознае света му е изключително важно. През този период образно казано бебето се превръща в дете, което налага изграждането на определени навици. Тук например е моментът да научим детето да поддържа хигиената си.
С порастването обаче освен всички положителни емоции, които ни носят децата има и някои емоции с отрицателен характер, като детските страхове. Страхът в детска възраст е естествена реакция, чието овладяване е от изключителна важност за по нататъшното му развитие. В рамките на курса ще разгледаме вътрешния психичен живот на детето и как да се справим с кризите през, които преминават децата. Ще проследим развитието на детето по критериите, емоционално и социално развитие, изобразителна дейност, навици и интереси.
Много са въпросите и колебанията които изпитват родителите относно отглеждането на децата си, но не забравяйте, че за цялостното развитие на вашето дете основното е то да получава от родителите си преди всичко ЛЮБОВ.

На всяко занимание ще отделим време за различни проблеми, с които родителите се сблъскват и адекватни начини за разрешаването им.

ЗА: Всички родители, които имат желание да получат повече информация за вътрешния свят на своето дете.