myasto-za-vseki 8 3 6 5 1

Мъжът и жената – как Той + Тя = Ние. Как да се се справим с дребните кавги, които ни карат да се отчуждаваме и разделяме.

Винаги се е говорило за различията между мъжът и жената и за сблъсъците на двата пола. Но всеки от нас има нужда от партньор. Това поражда въпроса – как да се справим с тези различия и как да имаме по-добри отношения помежду си?
В този практически курс ще поговорим за това какви са трудностите между половинките и защо въпреки, че обичаме и държим на човека до нас си казваме „не мога повече, не знам какво да направя”, „защо той/тя не ме разбира”, „защо не го/я интересува”. Ще отговорим на въпросите как две отделни личности да станат двойка, без да загубят индивидуалността си, за какво спорят двойките и как се овладяват тези спорове – какво ги предизвиква и как се чувстват и двете страни. Ще се спрем на проблемите, свързани с активността и пасивността на двете половинки и за това къде е границата на близостта и “задушаването”.
Целта на курса е да се запознаят участващите с механизмите на взаимодействие и смисъла на своето и чуждото поведение в двойката

ЗА: всеки човек, който иска да научи повече за това как да подобри комуникацията си с най-близкия човек.