myasto-za-vseki 8 3 6 5 1

Паническите атаки – какво става с нас? Как да се справим с този ужасен ад.

Сърцебиене, изтръпване на пръстите на ръцете и краката, усещане за страх без видима причина. Сякаш ей сега ще припаднем или ще ни се случи нещо много опасно и страшно. Мисълта ни тече бързо и хаотично и търси изход. Болки в тила, областта около сърцето. Нарушен сън – трудности при заспиване и резки събуждания придружени с усещане за нереалност.Песимистични мисли и усещане, че “никога няма да се оправя”. Важните неща преди – вече губят смисъл пред страха от това да не ни се случи отново атаката.
Ако тези симптоми са ви познати и са ви се случвали или ви се случват често и бихте искали да си обясните какво се случва с вас – заповядайте при нас.

Този уъркшоп има за цел да запознае хората, които са преживели и преживяват панически атаки с това какво се случва по време на паническата атака. Защо се появява тя и как да се научим да овладяваме това състояние. Много хора страдат от панически атаки и се страхуват и срамуват от това, което им се случва. Тук, на тези уъркшопи ще могат да говорят свободно за това какво чувстват, какво се е случило с тях и да срещнат хора, които изпитват същия ад като тях.

Нашата цел е да дадем отговорите, които търсите – какво се случва с вас и как може да се преодолее това състояние. Не се срамувайте – всеки шести човек е имал паническа атака. Направете крачка към промяна – вашата промяна.

ЗА: Всеки, който си задава въпроса „кой съм аз” и „кои са другите”; „къде започват моите желания и свършва задължението към другите”. За всеки, който смята, че да опознаеш себе си е най-мощното оръжие срещу стреса и самотата. За всеки, който иска да държи кормилото на своя живот и да се научи да устоява на провокация и манипулация.